Accesorii

Geam Termopan

cu sticla Saint Gobain,4 Seasons,Low-E, antiefractie,ornamental,reflexiv,dublu sau triplu vitraj,pachet intre 20-52mm,bagheta calda[Warm Edge],gaz uscat Argon, Ug: 0.8-1.3 W/m²K… alegerea e a Dvs.!

architectural photography of glass building

Geamul 4 Seasons

Pentru control solar are pe una din fete un strat de acoperire microscopic care reflecta caldura solara spre exterior. Aceasta ajuta la prevenirea supraincalzirii interioarelor datorate caldurii excesive de la soare. De asemenea, aceasta ajuta la diminuarea stralucirii suparatoare provenite din insorirea directa.
Folosirea geamului pentru control solar previne supra-incalzirea suprafetelor mari vara. In mod particular acest lucru este util la acoperisurile verandelor sau a suprafetelor vitrate orientate catre sud. Pentru a mentine interioarele mai racoroase, reflecta pana la 2/3 din caldura soarelui, chiar si in cazul suprafetelor vitrate mari.
Geamul Low-E(cunoscut si ca geam de joasa emisivitate) are un strat de acoperire metalic transparent care reflecta caldura emisa de radiatoare si de corpurile din incapere, mentinand-o in interiorul acesteia, in loc de a o lasa sa se piarda prin ferestre. In acelasi timp permite caldurii si luminii solare sa treaca prin geam, sa incalzeasca interiorul casei dvs. si, astfel, sa contribuie la eficienta energetica a ferestrelor.

Feroneria

Folosita (Roto NT ,G-U sau Siegenia) este proiectata sa ofere o siguranta ridicata si o functionare ireprosabila[25000 de cicluri inchidere/deschidere]. Prin tratarea suprafatei, protectia impotriva coroziunii(conform normelor europene RAL-RG 60713) este excelenta iar finisajul este foarte elegant si exclusivist:este placata cu zinc si apoi cromata.
Cu ajutorul piesei de contra-actionare gresita cu rol de ridicator de canat, cerceveaua sta intotdeauna la nivelul optim, asigurand in timp functionarea ferestrei fara reglaje ulterioare. De asemenea aceasta piesa blocheaza actionarea gresita a ferestrei prin manevrare manerului “in gol”.

*Piesa de microventilatie permite, prin departarea cercevelei cu cativa milimetri fata de rama, aerisirea incaperilor cu grad ridicat de umiditate, limitand in acelasi timp circulatia unui flux de aer ridicat.

*Piesa anticurent integrata in foarfeca confera un confort sporit si mentine fereastra in pozitia de basculare, impiedicandu-se trantirea ferestrei.. Un alt avantaj este ca se poate regla distanta de basculare de la 80mm la 140mm, chiar si dupa montajul ferestrei in functie de dorintele dvs.

*Fiecare fereastra cu dubla deschidere are minim doua blocaje tip ciuperca asigurand astfel o rezistenta superioara impotriva efractiei. Blocatorul pentru oscilobatare este realizat din otel astfel incat se asigura un nivel de securitate ridicat.

*Manerul Secustik® este dotat cu un mecanism special care previne actionarea feroneriei ferestrei din exterior. Manerul e disponibil in variantele titan mat, alb,maro,bronz si auriu, in concordanta cu setul de capace de mascare pentru balamale.
Va dorim inspiratie!

Glaf Interior PVC,Pervaz Exterior AL:

Impreuna,completeaza elegant o fereastra desavarsita.Exista intr-o multitudine de dimesiuni pe latime,in functie de grosimea golului din perete si se monteaza sub tocul ferestrei,prin intermediul unui profil numit solbanc.Culorile disponibile standard sunt alb,maro si antracit sau orice RAL sau imitatie lemn,conform cu nuanta tamplariei.

Plase Antiinsecte:

Aici,oferta este mai mult decat generoasa,respectiv plasa fixa,plasa pe balamale,plasa rulou,plasa plisse,plasa glisanta si nu in ultimul rand, iubitorilor de animalute cu gherute,le propunem o plasa cu sita neagra,cu rezistenta marita la rupere/taiere/sfasiere denumita Hytenso Pet Screen.Toate ramele plaselor sunt disponibile in culori standard,alb, maro si antracit si principalele imitatii lemn.

Grile de Ventilatie:

Devin din ce in ce mai cautate si la noi in tara,clientii constientizand ca simpla deschidere a ferestrei,pe langa risipa de energie cauzata,zgomotul din afara sau insectele care intra in casa ,nu rezolva excesul de umiditate sau condens, care pot afecta un climat interior sanatos, pe care ventilatia continua si permanenta il poate asigura.Pot fi montate pe canat[Aereco],in geamul sau deasupra ferestrei[Renson],in culoare standard alb,maro si antracit sau vopsite RAL,la cerere,conform cu tamplaria.

Panelurile Decorative

Pot innobila realmente, o casa.Disponibile in varianta PVC sau AL,vopsite RAL sau imitatie lemn,cu sau fara ‘pui’,cu vitralii,sticla fuzionata sau tip cristal,cataloagele noastre va stau la dispozitie.

Jaluzele Orizontale,Verticale si Rolete:

simplu de utilizat,toate sunt produse clasice, ideale pentru filtrarea sau stoparea accesului luminii in incapere. De asemenea, sunt foarte usor deintretinut si manevrat pentru a permite accesul total sau partial al luminii soarelui in spatial de locuit sau de lucru. Jaluzelele orizontale sunt din aluminiu si sunt recomandate in special pentru bucatarii si balcoane, acolo unde exista umezeala ridicata sau un spatiu limitat. Jaluzelele verticale sunt realizate din materiale textile in combinatie cu proportii variabile de rasina ceea ce confera calitati antistatice si sunt apreciate de clientii nostri datorita calitatii deosebite a materialelor si a culorilor. Materialele folosite sunt din Belgia, Italia, Polonia.

Materialele provenind din Belgia au un mare avantaj si anume ca firul materialului este vopsit inainte de tesere, ceea ce ii confera o rezistenta foarte mare la decolorare.Roletele sunt o alternativa ideala la clasicele perdele si jaluzele. Aspectul compact, spatiul redus pe care il ocupa din incapere, gama variata de culori si posibilitatea de asortare cu mobilierul fac din rolete un produs de top, preferat de o buna parte din clientii nostri deshisi la nou, inovatie si practicitate. Materialele pot fi translucide sau opace, pot fi rezistente la foc sau plastifiate. Sistemul de ridicare poate fi manual sau motorizat, oferind garantia unor mecanisme de calitate.

Au avantajul ca se pot monta in tavan sau pe zid, deasupra ferestrei, si ca poate fi utilizat orice material, indiferent de textura sau de grosime , la dimensiuni mari, de pana la 5mp. Sunt in varianta cu semicaseta si sunt destinate tamplariei de aluminiu sau PVC, acoperind numai foaia de geam, ghidajele laterale si profilul inferior, toate din aluminiu, pot fi utilizate prin prinderea pe bagheta de fixare a geamului. A doua varianta, sunt rolete simple, fara caseta si fara ghidaje si se pot monta pe tamplarie, pe bagheta .A treia varianta sunt rolete cu caseta destinate tamplariei de aluminiu sau PVC, acoperind doar foaia de geam. Sunt preferate datorita faptului ca atat caseta cat si ghidajele se monteaza pe tamplarie, prin aplicarea cu burete dublu adeziv. Va invitam sa studiati cataloagele noastre : in oricare din variante,dispunem de o colectie de peste 130 materiale textile sau aluminiu cu design diferit , in tot atatea culori diferite, lavabile, unele dintre materiale si in varianta ignifuga.

Ai nevoie de mai multe informații?

Contactează-ne !