Sistem Culisant

Culisanta Standard

Indicata mai ales pentru interior si mai rar pentru exterior[depinde de zona climatica unde se monteaza], din cauza izolarii termice reduse, are particularitatea de a avea toate canatele mobile si un nivel de pret atragator.

Osciloculisanta

Are un canat fix si unul osciloculisant.Recomandata pentru spatiul redus pe care-l ocupa prin deschidere[comparativ cu o usa batanta], e indicata mai ales, pentru terase si balcoane.

Culisanta Plianta

Permite o deschidere generoasa si consta in mai multe canate pliabile conectate intre ele prin intermediul balamalelor care,la deschidere, sunt pliate usor,element cu element,culisand in lateral.Recomandate pentru terase si balcoane.

Culisanta cu ridicare HST

sau ’mama culisantelor’, este un sistem robust si elegant in egala masura, dar si costisitor.Este folosita pentru deschideri mari, atipice, cu un canat fix si unul culisant, cu prag mic, incastrabil, caracteristica definitorie constand in latimea toculului sinelor, foarte lat, intre 86-203mm,functie de profil si sistem ales.Dimensiuni maxime ale canatului 3000 mm x 2700 mm.

Ai nevoie de mai multe informații?

Contactează-ne !