Usa Garaj Tip Rulou, Usa Garaj Sectionala si Automatizare Porti

Usa Garaj Tip Rulou

Fiind confecţionată din aluminiu, usa de garaj tip rulou orizontal izoleaza termic şi fonic, având doua tipuri de lamele[55mm si 77mm]umplute cu spumă poliuretanică. Usile de garaj tip rulou cu lamele de 77 mm,pot avea inaltimea maxima de 4650 mm si latimea maxima de 5300 mm. Suprafata maxima pe care o poate ocupa o usa de garaj tip rulou este de 20mp.O varianta economica este si usa de garaj tip rulou cu lamele de 55 mm,cu restrictie constructiva pe latime la maximum 3500 mm . Dotată cu motor tubular şi/sau acţionare manuală, uşa de garaj este un element foarte important în cadrul amenajărilor interioare de calitate, iar gama de culori vă permite înviorarea peisajului casei dumneavoastră:vopsita RAL sau imitatie lemn.

De asemenea, intretinerea usii este foarte usor de realizat: fiind din aluminiu, ea poate fi curatata ori de cate ori este nevoie pentru a-si pastra aspectul ingrijit, riscul deteriorarii fiind foarte mic.Un alt avantaj pe care il au usile de garaj tip rulou fata de usile sectionale este dat de restrictiile de montaj mult mai permisive. Datorita faptului ca intregul covor de lamele se roluieste intr-un ax situat intr-o caseta la partea de sus a usii, face ca restrictiile cu privire la dimensiunile grinzii, stalpilor laterali si la adancimea garajului, necesara montarii usii, sa fie mult mai usor de respectat.

Usa Garaj Sectionala:

Usa de garaj este cea mai mare deschidere a casei si ajunge uneori sa ocupe chiar si o treime din fatada acesteia. Din motive care tin de utilizarea eficienta a spatiului, de cele mai multe ori, garajul este parte a casei si are deschiderea spre strada. Astfel, impactul usii de garaj asupra izolarii termice a locuintei si asupra aspectului exterior al imobilului este evident.Construite dupa proiecte germane, cu norme de calitate riguroase, usile de garaj sunt gandite sa reziste la peste 25 000 de cicluri de actionare insemnand 10 ani de functionare impecabila,garantat. Usile de garaj sectionale automatizate sunt foarte practice, dau o nota moderna casei dumnevoastra si cresc valoarea acesteia. In plus, cu ajutorul unei singure telecomenzi se pot controla atat usa garajului, cat si automatizarea portii de acces in curte.Usile de garaj sectionale se deschid vertical, glisand paralel cu suprafata tavanului sau ,in cazuri exceptionale, glisand paralel cu unul din peretii laterali. Panourile groase de 42mm umplute cu spuma poliuretanica, garniturile elastice si rezistente la schimbarile de clima, fac din usile de garaj o bariera izolatoare termica superioara.

Usile de garaj sectionale se pot realiza dintr-o gama de peste 40 de tipuri de panouri cu diverse culori RAL sau care imita lemnul sau placate cu panouri din lemn,personalizate cu imagini sau aplicatii de inox si multiple tipuri de ambutisari ale tablei[lisa,linii,striata,casetare in dreptunghiuri egale incastrate,etc.]. Usile de garaj sectionale permit multiple variante de vitrare[ferestre fixe patrate,dreptunghiulare sau rotunde,cu rama de inox] si chiar integrarea unei usi pietonale cu prag subtire. Usile de garaj sectionale industriale sunt solutii ideale pentru inchiderea spatiilor industriale in situatii constructive specifice. Dimensionarea personalizata si folosirea componentelor speciale permit aplicatii tehnice variate in conditii de utilizare intensa.

Usile de garaj sectionale industriale se caracterizeaza prin:sisteme de culisare standard, LHF (Low Headroom Front) pentru montarea arcurilor de torsiune pe grinda,LHR (Low Headroom Rear) pentru montarea arcurilor in spatele sinelor de culisare,FTR (Follow The Roof) acolo unde se doreste ca sina de culisare sa urmareasca acoperisul,HL (High Lift) acolo unde se doreste ca sina de culisare sa fie ridicata fata de golul usii, HL-FTR (High Lift si Follow The Roof) acolo unde se doreste ca sina de culisare mearga vertical, apoi sa fie inclinata dupa forma acoperisului,FVL (Full Vertical) sina se ridica vertical, tangential cu peretele.Toate usile de garaj sunt executate dupa cele mai noi tehnologii in conformitate cu normele europene referitoare la siguranta in exploatare.

Automatizare Porti:

Portile de intrare automate reprezinta solutia optima în domeniu, ele asigurând un confort maxim, caracterizându-se prin rezistenta sporita la efractie, durata de viata ridicata si stabilitate în timp. Confera o închidere si deschidere silentioasa, fiind prevazute cu telecomanda si cu un sistem de deblocare în cazul întreruperii curentului electric. Sistemele nu necesita nici un fel de intretinere. Reductorul folosit in toate cazurile este inchis ermetic si contine un ulei special sub presiune care nu trebuie schimbat. Gama de temperaturi de functionare a sistemelor se situeaza, in domeniul industrial de la -35/+70 grade Celsius.Un sistem complet de automatizare a portii contine: unul sau doua motoare, unitatea de comanda, 2 telecomenzi tricanal, fotocelule (pentru a preveni lovirea masinii in timpul actionarii portii), antena radio si lampa de control.

Sistemul se actioneaza din telecomanda, dar poate fi actionat si manual, prin intermediul unui buton cu cheie. Butonul cu cheie personalizata isi dovedeste utilitatea mai ales atunci cand este intrerupta alimentarea cu curent. Pe portile batante(max.3m/400kg pe brat) se pot monta motoare liniare, de forma alungita sau motoare cu brat articulat. Acolo unde constructia portii nu permite, sau nu doriti sa modificati aspectul acesteia, se aleg motoare ingropate in pamant, in carcase inoxidabile. Motorul pentru portile culisante(max.600kg/poarta) are o constructie speciala, fiind necesara si o cremaliera.

  •  Confort: pe ploaie, ninsoare, viscol sau vant, actionarea portilor curtii si a usii de garaj se face de la distanta prin intermediul unei singure telecomenzi,simultan

 

  • Siguranta: sistemul pentru detectia automata a obstacolelor asigura protectie pentru intreaga familie si mai ales pentru cei mici. In plus, motorul are functia de autoblocare, impiedicand deschiderea fortata a portilor si usilor de garaj, de catre persoane neautorizate.

Ai nevoie de mai multe informații?

Contactează-ne !