Rulouri Exterioare, Obloane si Storuri

Rulouri Exterioare Aluminiu:

Rulourile exterioare sunt o soluție pentru umbrire si răcoare vara si o solutie pentru termoizolare, reducand consumul de energie termică cu 10% în perioada iernii. Deasemenea,rulourile inlocuiesc în cele mai multe cazuri un aparat de aer condiționat si ofera o izolare fonică superioară. La cerere,pot fi manuale,automatizate cu telecomanda sau pot fi prevazute cu plase antiinsecte tip rulou,incorporate in caseta ruloului.Din punct de vedere al intimității ofera protectie impotriva privirilor indiscrete si a eventualelor incercari de patrundere prin efractie,in locuinta si pot fi programate să se ridice și sa coboare la un anumit interval de timp, pentru a simula prezența proprietarului în casă.

Rulourile exterioare pot fi executate in mai multe variante constructive:

rulou aplicat pe tamplaria existenta[cu sau fara distantier de ventilatie], rulou suprapus pe tamplarie montat simultan cu aceasta,sau rulou cu caseta incastrata in zid, tencuibila.Caseta ruloului aplicat poate fi semirotunda sau tesita la 45°, completand detaliile fațadei pe care sunt montate.Caseta ruloului suprapus contine in interior si un covor cu polistiren pentru izolare termica. Rulourile suprapuse permit accesul in interiorul casetei, din camera, pentru o întreținere ușoară și fără deteriorarea finisajelor. Lamela ruloului are dimensiunea de 37mm si este din aluminiu umplut cu spuma poliuretanica pentru izolare termica si fonica. O varianta alternativa ,pentru protectia teraselor contra vantului sau ploii,sunt rulourile cu folie PVB in locul lamelelor din aluminiu. Casetele rulourilor pot fi finisate și aduse la aceeași culoare atât cu pereții interiori, cât și cu cei exteriori.Rulourile se pot realiza într-o varietate coloristică largă[RAL sau imitatie lemn] pentru armonizarea lor cu fațada imobilului sau a tamplariei.

Obloane:

Obloanele pot fi realizate din aluminiu sau lemn stratificat, la dimensiunile solicitate de client, in functie de particularitatile tamplariei astfel ca, instalarea lor poate fi facuta pe tamplaria existenta sau pe fatada cladirii . Actionarea obloanelor se poate face manual si pot fi executate cu lamele orizontale fixe sau mobile sau verticale fixe. O caracteristica importanta a obloanelor cu lamele mobile, o constituie reglajul luminii, fiind o solutie excelenta de umbrire in zilele insorite de vara. Ele impiedica patrunderea luminii in incaperi si ofera un plus de securitate. Deasemenea au rolul de a proteja ferestrele de intemperii, oferind si o buna izolare fonica si termica.Se regasesc in culori RAL sau imitatie lemn.

Storuri Exterioare Aluminiu:

Storurile din aluminiu combină protecţia solară perfectă de la exterior cu designul modern, fie ca este o locuinta particulara sau o cladire de birouri. Constructiv, ele sunt asemănătoare cu jaluzelele, numai că sunt mult mai robuste in variante cu/fara ghidaje sau cu/fara caseta . Storurile nu ruginesc şi rezistă chiar la intemperii extreme.Cu lamelele lor late[intre 50-100mm], care pot fi reglate de la interior,manual cu manivela sau automatizat cu telecomanda, in aproape orice unghi dorit, ele asigură la orice oră din zi,luminozitatea adecvată a incăperii, izolare fonica, protejeaza impotriva caniculei prin reflexia radiatiilor solare regland,astfel, climatul interior si reduce racirea pe timpul noptilor de iarna prin perna de aer creata intre suprafata vitrata si covorul de lamele. Storurile protejează impotriva privirilor indiscrete din exterior, insă nu stanjenesc aproape de loc privirea in afară. Prin paleta largă de culori a lamelelor,casetei şi a şinelor de ghidare[RAL sau imitatie lemn], storurile constituie,in acelaşi timp, elemente stilistice pentru accentuarea faţadelor.

Ai nevoie de mai multe informații?

Contactează-ne !